Реєструйся та накопичий знижку до -10% 📦
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб-нд: Вихідний

 
0

Elf Bar 10000

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Улюблені уподобання: Elf Bar 10000 Puffs

Elf Bar 10000 – це одноразовий вейп, який пропонує користувачеві близько 10000 затяжок, що робить його одним з найдовговічніших варіантів на ринку.

BC 10000 – це широкий асортимент смаків, їх можна підібрати на різні смакові уподобання. Найпопулярніші смаки Ельф Бар 10000 тяг:

  • Ягідний мікс – поєднання різних ягід для солодкого та освіжаючого смаку.
  • Кавуновий лід – солодкий смак кавуна з прохолодним ментоловим післясмаком.
  • Кола зі льодом – класичний смак коли з нотками прохолоди.

Є багато інших смаків. Знайти найкращий варіант для себе ви можете у каталозі інтернет-магазину Parotyag. Ми зібрали на сайті найбільш затребувані моделі пристрою з різними ароматизаторами та смаковими нюансами – солодкі, з кислинкою, зі смаком енергетиків, тютюнові, освіжаючі, крижані, ментолові. Який до вподоби вам?

Як вибрати Elf Bar 10000 затяжок

При виборі одноразки орієнтуйтесь на свої смакові уподобання. Смак та аромат – основна відмінність різних курилок Ельф Бар. Кількість затяжок у подіках цієї категорії однакова – 10000. Залежно від частоти та інтенсивності паріння такої електронки вам вистачить від двох тижнів та довше.

У чому переваги Elf Bar 10000

  • Тривалий термін використання, сигарета розрахована близько 10000 затяжок, що забезпечує тривалий час використання без необхідності заміни.
  • Розширена палітра смаків дозволяє підібрати рішення для будь-якого настрою та уподобань.
  • Маленькі та легкі подіки – зручний розмір та форма для легкого транспортування.
  • Под-система не вимагає заправки та заміни картриджів, що робить її ідеальним для подорожей та активного способу життя.

Ельф Бар 10000 в інтернет-магазині Parotyag

Продаж POD-систем для одноразового використання – один з напрямків діяльності нашого магазину. Ми пропонуємо купити одноразки за гарною ціною, вартість позицій ви можете дізнатись на сайті. Замовити продукцію легко – зробіть замовлення онлайн на сайті, виберіть форму оплати та місце отримання. Доставка – по Києву та в інші точки України. Консультанти магазину допоможуть підібрати продукцію відповідно до ваших уподобань.

Вгору