Реєструйся та накопичий знижку до -10% 📦
Графік роботи:

Будні: 10:00–19:00

Сб-нд: Вихідний

 
0

Elf Bar GH23000

Сортування:
за популярністю
за популярністю спочатку дешевше спочатку дорожчі за назвою
Відображення:

Elf Bar GH23000

Elf Bar GH23000 — одноразка з неймовірним запасом рідини та футуристичним дизайном. Виробник представив нову одноразову електронну сигарету в абсолютно новому виконанні, і тут є на що подивитися. Перед тим як купити одноразку Ельф Бар на 23000 затяжок, ознайомтеся з її вражаючими характеристиками.

Параметри одноразки Ельф Бар на 23000 затяжок

Характеристики цієї одноразової сигарети миттєво зробили її хітом серед аналогів і попередніх лінійок.

Дизайн Elf Bar 23000 просто фантастичний. З першого погляду стає зрозуміло, що це смарт-девайс в ексклюзивному корпусі. Завдяки монохромному синьому підсвічуванню по периметру корпусу і великому цифровому екрану з торця, одноразка Ельф Бар справила справжній фурор на ринку електронних сигарет.

Спрощене управління та ергономічний корпус зробили Ельф Бар на 23000 затяжок таким девайсом, який легко мати при собі завжди і всюди.

Заряджуваний акумулятор з оптимальною ємністю на 850 мАг забезпечує тривалу автономну роботу одноразової под-системи. Відновити ресурс батареї можна за годину-півтора, підключивши її до мережі або будь-якого пристрою з роз'ємом Type-C.

Три режими, які визначають інтенсивність пароутворення — Boost (20 Вт), Norm (18 Вт) і Soft (15 Вт). Зверніть увагу, таких персоналізованих налаштувань в одноразових електронних сигаретах ще не було.

Міцний і легкий корпус із цинкового сплаву з компактними та зручними розмірами — 108 мм/34 мм/24 мм.

Активація від першого вдиху — ще одна зручна опція одноразки Ельф Бар на 23000 затяжок.

Крута лінійка фірмових смаків Ельф Бар — 14 унікальних міксів ідеально розкриваються з інноваційною системою нагрівання.

Ельф Бар 23000 — це одноразка, яка породила абсолютно нові стандарти. І справа не тільки у величезному запасі рідини. Бренд Ельф Бар, або як його ще називають "ашки", як завжди використав передові технології, щоб вивести на новий рівень ваш досвід у вейпінгу.

Де купити Elf Bar 23000

Якщо вас зацікавила одноразка Ельф Бар 23000, купити цей девайс можна в інтернет-магазині Parotyag. Ви можете протестувати новинку найближчим часом, якщо замовите товар прямо зараз. Якщо у вас залишилися питання, можете задати їх нашому менеджеру. Тут на вас чекає професійне обслуговування, низька ціна на одноразку Ельф Бар на 23000 затяжок, а також будь-який смак із цієї серії.

Вгору